Over Buurtpanel Alkmaar

Praat mee over je straat
Dit online buurtpanel is een initiatief van bewoner(s) uit uw eigen buurt, op vrijwillige basis opgezet in samenwerking met onderzoeksbureau Mirantes en de vrijwilligers van Buurtpreventie Alkmaar. Het panel is volledig onafhankelijk. We peilen uw mening over zaken die u en uw mede buurtbewoners aangaan om de buurt prettig leefbaar te maken of houden. Om de betrokkenheid van de inwoners van Alkmaar te vergroten, kunt u via dit buurtpanel uw mening kenbaar maken over onderwerpen die leven in uw wijk, buurt of straat.

Inschrijven, betekent meepraten over actuele lokale kwesties
Op http://www.alkmaarders.nl kunt u zich aanmelden. Van tijd tot tijd wordt gevraagd naar uw mening over actuele onderwerpen in uw wijk, buurt of straat.

Iedereen die woont in Alkmaar kan meedoen
Dit panel is opgestart als initiatief van bewoners uit Alkmaar en staat open voor iedereen woonachtig in gemeente Alkmaar. We streven naar zoveel mogelijk panelleden per wijk, buurt en zelfs straat om een zo representatief beeld te kunnen schetsen van wat leeft. Uw reactie en die van anderen in het panel vormen concrete aanknopingspunten om beleid (van de gemeente) te toetsen, te verscherpen en te versterken.